follow Catalog firme » Divertisment » Petreceri copii » Judetul TIMIS
  home     Petreceri copii   Judetul TIMIS

Petreceri copii Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru petreceri copii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
petreceri copii timisoara, petreceri educationale copii (Timisoara, TIMIS)
Club pinguin organizeaza petreceri pentru copii, petreceri tematice, petreceri educationale pentru scoli si gradinite. inchirieri animatori, after school. la noi veti gasi petreceri simple, petreceri tematice (princess party, pirat party, hannah montana party, clown party), dar si parti-uri educationale pentru scoli si gradinite...
0749 *** ***Click aici!
petreceri copii (Timisoara, TIMIS)
Organizam evenimente diverse in sala localului club orizont: nunti, botezuri, petreceri private, majorate, zile onomastice, reuniuni, banchete, prezentari firme, produse si simpozioane, alte evenimente. meniuri la cerere, echipament sonorizare, bar deschis...
0744 *** ***Click aici!
petreceri copii (TIMISOARA, TIMIS)
Activitati de educare si ingrijire a copiilor cu parinti ocupati ! Este un After School modern cu cadre didactice bine pregatite si cu spatiu de joaca larg ! Suntem specializati in educarea si supravegherea celor mici pentru ca ei sa invete si sa se simta bine !..
0728 *** ***Click aici!
petreceri copii timisoara (Timisoara, TIMIS)
Club titirez ofera copilului tau un spatiu perfect pentru joaca si relaxare, dar si pentru dezvoltarea lui sociala si intelectuala prin activitatile organizate. suntem flexibili la cerintele clientilor. nu inpunem un numar de copii minim pentru petreceri. colaboram pe partea de divertisment numai cu profesionisti, oameni calificati in acest domeniu. oferim: consultanta tinand cont de bugetul si preferintele clientului; aprovizionare partiala sau completa;..
0722 *** ***Click aici!
petreceri copii timisoara (Timisoara, TIMIS)
Happy kids club - un loc nostim si recreativ de petrecere a timpului liber pentru copii.1.zile de nastere sau onomastica : fiecare petrecere fiind de neuitat, este adaptata la varsta si personalitatea sarbatoritului; after school a?? copiii sint ajutati la temele pentru acasa de personal specializat, cu experienta; scoala de vara / scoala de iarna / asistenta la temele de vacanta; jocuri..
0723 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie